Hofhouding

Beste Carnavalisten,

Mijn naam is Richard Elshout ik ben getrouwd met Agnes, samen hebben wij 2 kinderen Tygo van 7 en Lynn van 5 jaar. Ik ben de zoon van
Frans Elshout (nu Stadsprins Joris XLII) en Loes Elshout (de eerste Stadsprinses Joris XXVI)

Wij wonen in Soest, het dorp van de Narre Knollen. Bij deze vereniging heb ik 2 jaar in de jeugdraad gezeten.
Ik pak hier dan ook nog elk seizoen mijn feestjes mee !

Ik draag de vereniging dan ook een warm hart toe, net als de gezellige Zotteklappers, de vereniging waar mijn zusje Susanna en mijn zwager Arnout Greeven lid van zijn !

Beide vereniging vragen regelmatig waarom ik niet bij de Carnaval kom ?Het zit mij tenslotte toch echt wel in het bloed.
Jaren hou ik de boot al af !
Tot dan ineens mijn vader vol emotie vraagt :

“Richard ik ben gevraagd voor stadsprins…en wil jij mijn adjudant zijn?.”

Met aan zijn andere zijde mijn zusje gaat zijn lang gekoesterde droom in vervulling.
Lang hoefde ik hier niet over na te denken !
Ik stort mij dit seizoen dan ook vol op mijn rol als adjudant van Stadsprins Joris XLII.

Wij hebben er heel veel zin in! Ik hoop jullie ook ?

Wij gaan in ieder geval knallen dit jaar.

3x alaaf
Adjudant Richard

Hallo Carnavalisten,

Ik mag me dit jaar voorstellen als Hofdame Susanna.

Buiten het carnaval ben ik Susanna Greeven-Elshout. Moeder van Sanne en vrouw van Arnout Greeven. Dochter van Frans en Loes Elshout.

Sinds mijn 11e vier ik carnaval. Ik ben verliefd geworden op het carnaval door de Narre Knollen die ieder jaar bij ons op school kwamen met de dansmariekes. De Narre Knollen hoorde dat ik het geweldig vond en ik mocht (eigenlijk 2 jaar te vroeg) ook bij de Dansmariekes.

Na een paar jaar gestopt te zijn bij de vereniging, kwam ik bij een feest van de Narre Knollen een oude bekende van me tegen, Arnout, dit was liefde op het eerste gezicht en vanaf het carnaval in 2000 zijn we een stel.
Samen met Arnout heb ik een tussenstap gemaakt bij de Leutbroeken, waar ik hem heb ondersteund toen hij prins carnaval is was.
Sinds 2006 zijn wij bij de Zotteklappers actief. Het is een heerlijke club. Niets moet en (bijna) alles mag. Hoe gekker, hoe beter.
Ik zal ze dit jaar zeker missen maar we zullen alsnog veel samen carnaval vieren.

Het is een eer dit jaar naast mijn vader en broer te staan als zijnde hofdame. Een droom die voor mijn vader uitkomt, vooral omdat mijn broer af en toe carnaval viert.
Wat is er mooier dan met beide kinderen samen carnaval te vieren. De dagen dat het kan zijn de kleinkinderen er ook bij. De drie kleine carnavalisten.

Ik wens jullie allen een heel fijn en mooi carnavalsseizoen toe.

Alaaf, Alaaf, Alaaf,
Hofdame Susanna